Fizetés, szállítás, garancia

Gyártási idő:
A reggel 0600-ig leadott, kifizetett rendelések aznap kerülnek gyártásra és feladásra (munkanapokon). A szállítási idő a kiválasztott szállítótól függ.


Szállítási költségek:
Sima levélként elsőbbségivel: 450Ft.- Az elsőbbségi levél nincsen biztosítva, nem idő garantált és nem nyomonkövethető. Ennek a tudatában csak szabad választani ezt a szállítási módot. Elveszett/elkésett küldemény esetén sajnos nem tudunk segíteni!

A Magyar Postai elsőbbségi levél nem idő garantált. A küldemények 90% másnapra érkeznek, de előfordulhat hosszabb szállítási idők. Emailt küldünk a feladásról és utána csak várni lehet. Elkésett/elveszett levél esetén nem tudunk segíteni. Ha vissza jön egy levél valami oknál fogva (pl. pontatlan címzés) ez mindenképpen jelzünk emailen keresztül.

GLS futár: 1350Ft.- (előre utalásos esetén), 1750Ft.- (utánvétel). A GLS vállalja az 1 napos szállítást (következő munkanapra)

Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség.


A szállítási díj a csomagolási költséget is tartalmazza. Emailt küldünk a feladásról, azután figyelni kell folyamatosan a szállítól küldött értesítésekre (futár esetén). Ha a következő munkanapon nem kerül kiszállításra, a szállítóval kell fel venni a kapcsolatot. Mi is csak az online nyomonkövetést látunk és további információval nem tudunk szolgálni - a szállító viszont többet lát.
Minden esetben a szállítás a kiválasztott szállítónak a felelőssége és annak ászf és kondiciók szerint történik. Az Ovisjel Kft. nem vállal felelőség a szállításért! Az itt kiírt információk a szállítóktól kapunk és tájékoztató jellegűek.


Fizetési lehetőségek:

Bankkártyás fizetés (javasolt fizetési mód) A Simple biztonságos rendszeren keresztül.


Banki átutalás:
Banki adatok: Ovisjel Kft. K&H Bank 10402427-50526548-55831003. Nagyon fontos:A pontos összeget küldj - se többet, se kevesebbet! A közlemény rovatba tüntesd fel a megrendelésszámot (melyet e-mailben küldünk). Ezek hiányában lassabban kerül feldolgozásra a rendelésed! A rendelés csak a fizetendő összeg beérkezése után tudjuk elkészíteni.


Utánvét
GLS futár szállítás esetén utánvétellel is lehet fizetni.


Számlázás:
Számlát minden esetben küldünk. Alapban PDF formátumban, emailben. Papír alapú számlát a fizetés folyamán lehet kérni, ha igény van rá.


Garancia/panaszkezelés:
Termékeinkre a használati útmutatónak megfelelően felhelyezve és textíl esetén kismosva 12 hónap szavatosságot vállalunk (kivételt képez a textíl jelölésre alkalmas címkék ahol vagy 12 hónapot, vagy 30 mosás ereig vállalunk, amelyik a legrövidebb 30 fokon kézzel mosva. A gépi mosás legrövdítheti a címke életét). Ha bármilyen probléma van a termékekkel, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben az info@ovisjelexpress.hu, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni. Az emailben kérünk fényképet küldeni a meghibásodat termékről és a megrendelésszámot a mihamarabbi ügyintézés érdekében.